Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17794
Título: Моделі процесів дифузійного переносу і методи оцінювання параметрів в багатокомпозитних наноплівках : Монографія
Authors: Петрик, Михайло Романович
Василюк, Петро Михайлович
Михалик, Дмитро Михайлович
Бабій, Надія Василівна
Петрик, Оксана Юліанівна
Bibliographic description (Ukraine): Петрик М. Р. Моделі процесів дифузійного переносу і методи оцінювання параметрів в багатокомпозитних наноплівках : монографія / М.Р. Петрик, П.М. Василюк, Д.М. Михалик, Н.В. Бабій, О.Ю. Петрик. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. – 176 с.
Data de edición: 2015
Date of entry: 13-Sep-2016
Editor: Тернопіль : ТНТУ
UDC: 519.144
BBK: 519.4 Б30
Resumo: Для наукових працівників, фахівців у галузі прикладної математики, математичного моделювання, програмної інженерії, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, інженерів та студентів, що цікавляться питаннями створення програмного забезпечення для моделювання та ідентифікації масопереносу в нанопористих середовищах та суміжними напрямами.
Descrición: В монографії представлені математичні моделі фізико-технологічних процесів перенесення в багатошарових плівках декартового та циліндричного типу, моделі дифузійного переносу в багатошарових оксидних та Fe/Tb, Dy/Fe - магнітних наноплівках різної конфігурації з урахуванням взаємодій між окремими шарами плівок. Наведено результати комп’ютерного моделювання та аналіз концентраційних залежностей дифундованих компонентів у шарах наноплівок як функцій від товщини для різних зрізів технологічних поверхонь, що дає можливість їх подальшого використання для комплексної оцінки ресурсозбереження, зокрема показників корозійностійкості та жаростійкості оксидних плівок при виробництві тонких скловолокон.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17794
ISSN: ISBN 978-966-305-071-3
Copyright owner: © М.Р. Петрик, П.М. Василюк, Д.М. Михалик, Н.В. Бабій, О.Ю. Петрик, 2015 © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Book
Aparece nas ColecciónsНаукові публікації працівників кафедри комп’ютерних систем та мереж

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
моно_текст+.pdf4,54 MBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas