Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17794
Назва: Моделі процесів дифузійного переносу і методи оцінювання параметрів в багатокомпозитних наноплівках : Монографія
Автори: Петрик, Михайло Романович
Василюк, Петро Михайлович
Михалик, Дмитро Михайлович
Бабій, Надія Василівна
Петрик, Оксана Юліанівна
Бібліографічний опис: Петрик М. Р. Моделі процесів дифузійного переносу і методи оцінювання параметрів в багатокомпозитних наноплівках : монографія / М.Р. Петрик, П.М. Василюк, Д.М. Михалик, Н.В. Бабій, О.Ю. Петрик. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. – 176 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 13-вер-2016
Видавництво: Тернопіль : ТНТУ
УДК: 519.144
ББК: 519.4 Б30
Короткий огляд (реферат): Для наукових працівників, фахівців у галузі прикладної математики, математичного моделювання, програмної інженерії, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, інженерів та студентів, що цікавляться питаннями створення програмного забезпечення для моделювання та ідентифікації масопереносу в нанопористих середовищах та суміжними напрямами.
Опис: В монографії представлені математичні моделі фізико-технологічних процесів перенесення в багатошарових плівках декартового та циліндричного типу, моделі дифузійного переносу в багатошарових оксидних та Fe/Tb, Dy/Fe - магнітних наноплівках різної конфігурації з урахуванням взаємодій між окремими шарами плівок. Наведено результати комп’ютерного моделювання та аналіз концентраційних залежностей дифундованих компонентів у шарах наноплівок як функцій від товщини для різних зрізів технологічних поверхонь, що дає можливість їх подальшого використання для комплексної оцінки ресурсозбереження, зокрема показників корозійностійкості та жаростійкості оксидних плівок при виробництві тонких скловолокон.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17794
ISSN: ISBN 978-966-305-071-3
Власник авторського права: © М.Р. Петрик, П.М. Василюк, Д.М. Михалик, Н.В. Бабій, О.Ю. Петрик, 2015 © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри комп’ютерних систем та мереж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
моно_текст+.pdf4,54 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора