Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17329
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-08T09:59:49Z | - |
dc.date.available | 2016-07-08T09:59:49Z | - |
dc.date.issued | 2016-07-08T09:59:49Z | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17329 | - |
dc.description | Методичні вказівки розглянуто і затверджено на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії. Протокол No 6 від 6 травня 2016р. Методичні вказівки схвалено і рекомендовано до друку методичною комісією ФМТ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол No 2 від 19 травня 2016р. | - |
dc.description.tableofcontents | Лабораторна робота №1 «Порівняння різних видів харчових добавок при конструюванні нових видів овочевих та фруктових напоїв» ...ст.4 Лабораторна робота №2 «Дослідження процесу формування кольору та аромату при розробці нових рецептур фруктових консервів» ...ст.12 Лабораторна робота №3. «Вплив природних та штучних цукрозамінників на формування смаку консервованих продуктів дієтичного призначення» ...ст.17 Лабораторна робота №4. «Застосування сучасних структуроутворювачів у виробництві фруктових десертів зі зниженою енергетичною цінністю» ...ст.23 Лабораторна робота №5. «Використання комплексних сумішей харчових добавок при конструюванні нових видів консервованих продуктів» ...ст.28 Лабораторна робота №6. «Застосування біологічно активних добавок при розробці нових видів консервованих продуктів» ...ст.32 Рекомендована література ...ст.40 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | технології зберігання | uk |
dc.subject | консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.rights.holder | © Назарко І.С. | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.format.pages | 40 | - |
dc.relation.references | 1. Арсеньєва Л.Ю. Харчові та дієтичні добавки: Конспект лекцій для студ. / Л.Ю. Арсеньєва. – К.: НУХТ, 2011. – 71 с. 2. Булдаков А.С. Пищевие добавки: Справочник / А.С. Булдаков: – М.: ДеЛи принт, 2001. – 436 с. 3. Гичев Ю. Ю. Ноаое руководство по микронутриентологии (биологически активные добавки к пище и здоровье человека). / Ю.Ю. Гичев, Ю.П. Гичев. – М.: «Триада-Х», 2009. – 304 с. 4. Дуденко Л.В. Харчова хімія: Навч. посібник. / Л.В. Дуденко, Ю.А. Горяйнова. – К.: Кондор, 2012. – 248 с. 5. Могильний М.П. Пищевие и биологически активные вещества в питании / М.П. Могильний. – М.: ДеЛи, 2007. – 265 с. 6. Новые фитодобавки и их использование в продуктах питания / [Р.Ю. Павлюк, А.И. Черевко, А.И. Украинец и др.]. – Харьков–Киев: ХГУПТ, 2003. – 287 с. 7. Сарафанова Л.А. Современные пищевие ингредиенты. Особенности приминения / Л.А. Сарафанова. – C. Пб.: Профессия, 2009. – 208 с. 8. Харчові добавки: Лабораторний практикум для студ. спец. 7.05170107, 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ден. та заоч. форма навч. / Уклад.: Г.М.Бандуренко, О.М. Деменюк. – К.: НУХТ, 2013. – 27 с. | - |
dc.identifier.citationen | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» для студентів спеціальності 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» / укладач: Назарко І.С. / Тернопіль: ТНТУ ім. І.Пулюя, 2016. – 40 с. | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metodychka.pdf | 651,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
metodychka.djvu | 377,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
metodychka__COVER.png | 270,18 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора