Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 397

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» 2 3 1 27 3 3 3

Звантажень файлу

Переглядів
metodychka.pdf 1406
metodychka.djvu 38
metodychka__COVER.png 26

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 148
Україна 69
China 57
Netherlands 37
Germany 35
France 17
Canada 7
Vietnam 5
Ireland 4
Czechia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Louisville 32
Kiev 20
Zhengzhou 20
Mountain View 10
Dnepropetrovsk 7
Hanoi 5
Winnipeg 5
Ann Arbor 4
Jacksonville 4