Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16674

Назва: Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару
Інші назви: Future of agriculture and food industry in Ivory Coast
Автори: Вільфрід, Басса
Baca Ikpe Wilfried Abel
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Вільфрід Б. Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару / Вільфрід Басса // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 219-220. — (Секція: Матеріалознавство, міцність матеріалів і конструкцій).
Bibliographic description: Baca Ikpe Wilfried Abel (2016) Perspektyvy rozvytku silskoho hospodarstva ta kharchovoi proslovosti Kot-DIvuaru [Future of agriculture and food industry in Ivory Coast]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 219-220 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Конференція/захід: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 20-кві-2016
Дата внесення: 29-тра-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
УДК: 664.859
Теми: ківі
макро та мікроелементи
пектинові речовини
поліфеноли
вітаміни
kiwi
macro and trace minerals
pectin
polyphenols
vitamins
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 219-220
Початкова сторінка: 219
Кінцева сторінка: 220
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16674
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.