Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16670

Назва: Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначення
Інші назви: Actinides as a natural source of biologically active substances for product creation of health and functional purpose
Автори: Чебеняк, Т.
Chebeniak, T.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Чебеняк Т. Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначення / Чебеняк Т. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 215. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Chebeniak T. (2016) Aktynidiia, yak pryrodne dzherelo biolohichno aktyvnykh rechovyn dlia stvorennia produktiv ozdorovchoho ta funktsionalnoho pryznachennia [Actinides as a natural source of biologically active substances for product creation of health and functional purpose]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Конференція/захід: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 20-кві-2016
Дата внесення: 29-тра-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
УДК: 664.859
Теми: ківі
макро та мікроелементи
пектинові речовини
поліфеноли
вітаміни
kiwi
macro and microelements
pectin
polyphenols
and vitamins
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 215
Початкова сторінка: 215
Кінцева сторінка: 215
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16670
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.