Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093

Tytuł: Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
Authors: Закалов, О.
Мазяк, З.
Бортник, А.
Akcesoria: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Закалов О. Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 223. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Zakalov O., Maziak Z., Bortnik A. (2008) Analiz protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 223 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
Konferencja/wydarzenie: Ⅻ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 14-maj-2008
Date of entry: 24-maj-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
UDC: 664.013
Strony: 1
Zakres stron: 223
Główna strona: 223
Strona końcowa: 223
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093
ISBN: 966-305-007-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi