Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093

Назва: Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
Автори: Закалов, О.
Мазяк, З.
Бортник, А.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Закалов О. Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 223. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Zakalov O., Maziak Z., Bortnik A. (2008) Analiz protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 223 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
Конференція/захід: Ⅻ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 14-тра-2008
Дата внесення: 24-тра-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
УДК: 664.013
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 223
Початкова сторінка: 223
Кінцева сторінка: 223
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093
ISBN: 966-305-007-7
Власник авторського права: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.