Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093

Title: Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
Authors: Закалов, О.
Мазяк, З.
Бортник, А.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 223. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Zakalov O., Maziak Z., Bortnik A. (2008) Analiz protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 223 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
Conference/Event: Ⅻ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Issue Date: 14-May-2008
Publisher: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
UDC: 664.013
Number of pages: 1
Page range: 223
Start page: 223
End page: 223
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093
ISBN: 966-305-007-7
Copyright owner: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
Content type: Article
Appears in Collections:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.