Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858

Назва: Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої
Інші назви: Application of combined to improve the quality of cleaning onion
Автори: Василець, І.
Vasilets, I.
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade
Бібліографічний опис: Василець І. Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої / І. Василець // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 35-36. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Vasilets I. (2014) Zastosuvannia kombinovanoho protsesu z metoiu pokrashchennia yakosti ochyshchennia tsybuli ripchastoi [Application of combined to improve the quality of cleaning onion]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 35-36 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 24-кві-2014
Дата внесення: 27-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
УДК: 631.361.9
635.25
Теми: цибуля ріпчаста
комбінований спосіб
якість очищення
onion
combined method
quality cleaning
Діапазон сторінок: 35-36
Початкова сторінка: 35
Кінцева сторінка: 36
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.