Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820

Título : Класифікація соусів
Otros títulos : Classification of sauces
Autor : Тимощук, Н.
Tymoschuk, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul,uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Тимощук Н. Класифікація соусів / Тимощук Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 294-295. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Tymoschuk N. (2015) Klasyfikatsiia sousiv [Classification of sauces]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 294-295 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Fecha de publicación : 23-abr-2015
Date of entry: 26-feb-2016
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.85.55
Palabras clave : соус
майонез
сальса
песто
сацебелі
чатні
sauce
mayonnaise
salsa
pesto
satsebeli
chutney
Page range: 294-295
Start page: 294
End page: 295
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820
Content type: Article
Aparece en las colecciones: VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.