Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12391
Назва: | Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши» |
Інші назви: | Technology of dish of «Chop natural chopped with addition of cellulose from the seed of rastoropshi» |
Автори: | Радіоненко, Оксана Радіоненко, Анастасія Radionenko, Oksana Radionenko, Anastasiya |
Приналежність: | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна |
Бібліографічний опис: | Радіоненко О. Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши» / Оксана Радіоненко, Анастасія Радіоненко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 133. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Radionenko O., Radionenko A. (2010) Tekhnolohiia stravy "Kotlety naturalni sicheni z dodavanniam klitkovyny z nasinnia rastoropshy" [Technology of dish of «Chop natural chopped with addition of cellulose from the seed of rastoropshi»]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 133 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 21-гру-2010 |
Дата внесення: | 24-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 21-22 грудня 2010 року 21-22 December 2010 |
УДК: | 641.56. 639.64 |
Діапазон сторінок: | 133 |
Початкова сторінка: | 133 |
Кінцева сторінка: | 133 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12391 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Radionenko_O-Technology_of_dish_of_Chop_133.pdf | 251,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Radionenko_O-Technology_of_dish_of_Chop_133.djvu | 16,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Radionenko_O-Technology_of_dish_of_Chop_133__COVER.jpg | 199,94 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.