Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11165

Titolo: Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон
Titoli alternativi: Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres
Autori: Новохацька, О. О.
Лисенко, І. С.
Горбач, О. Я.
Пешук, Л. В.
Novohatska, O. O.
Lysenko, I. S.
Horbach, O. Y.
Peshuk, L. V.
Affiliation: Національний університет харчових технологій України, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон / О. О. Новохацька, І. С. Лисенко, О. Я. Горбач, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 222-223. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
Bibliographic description (International): Novohatska O. O., Lysenko I. S., Horbach O. Y., Peshuk L. V. (2015) Rozshyrennia asortymentu miasnykh produktiv z vykorystanniam kharchovykh volokon [Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 222-223 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 2
Data: 25-nov-2015
Date of entry: 18-feb-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
UDC: 637.52
Page range: 222-223
Start page: 222
End page: 223
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11165
Copyright owner: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
References (Ukraine): 1.Смоляр В.І. Формула раціонального харчування//ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України» м. Київ.
2.Донченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевой продукции//М.: Делипринт,2007, -539с.
3. Балабаев В.С., Линник И.В., Копылова Е.Ю. Хитозан как функционално- корректирующий компонент в рецептурах мясных фаршевых изделий// Современные наукоемкие технологии, 2013.№8.
4. Лябин М.П., Семенов П.С. Совершенствование технологии получения хитозана//Вестник ВолГУ.Серия 11. 2011.№2.
References (International): 1.Smoliar V.I. Formula ratsionalnoho kharchuvannia//DP "Naukovyi tsentr preventyvnoi toksykolohii, kharchovoi ta khimichnoi bezpeky imeni akademika L.I. Medvedia MOZ Ukrainy" m. Kyiv.
2.Donchenko L.V., Nadykta V.D. Bezopasnost pishchevoi produktsii//M., Deliprint,2007, -539p.
3. Balabaev V.S., Linnik I.V., Kopylova E.Iu. Khitozan kak funktsionalno- korrektiruiushchii komponent v retsepturakh miasnykh farshevykh izdelii// Sovremennye naukoemkie tekhnolohii, 2013.No 8.
4. Liabin M.P., Semenov P.S. Sovershenstvovanie tekhnolohii polucheniia khitozana//Vestnik VolHU.Seriia 11. 2011.No 2.
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.