Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11122

Назва: Дослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини
Інші назви: Research of technological conditions of pectin from combined raw
Автори: Пастух, Г. С.
Грабовська, О. В.
Галатенко, Т. О.
Бабій, А. М.
Добриднюк, А. С.
Pastukh, H. S.
Hrabovska, O. V.
Galatenko, T. O.
Babiy, A. M.
Dobrydnyuk, A. S.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Дослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій, А. С. Добриднюк // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 153-154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pastukh H. S., Hrabovska O. V., Galatenko T. O., Babiy A. M., Dobrydnyuk A. S. (2015) Doslidzhennia tekhnolohichnykh umov otrymannia pektynu z kombinovanoi syrovyny [Research of technological conditions of pectin from combined raw]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 153-154 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2015
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
УДК: 664.292
Діапазон сторінок: 153-154
Початкова сторінка: 153
Кінцева сторінка: 154
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11122
Власник авторського права: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Перелік літератури: 1. Hrabovska, O. Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features / Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Veronika Moiseeva, Volodymyr Miroshnyk // Ukrainian Food Journal. – 2015. – V. 4, I. 1. – р.7-13. –ISSN 2313-5891 (Online). ISSN 2304-974X (Print).. – 306.
2. Донченко, Л.В., Фирсов Г.Г. Пектин: основные свойства, производство и применение. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 276 с.
3. Лакеу М.Й. Разработка технологии комбинированных пектинов из растительного сырья Эфиопии. к.т.н.: 05.18.01 – Технология обработки, хранения и переработки злаковых, бобовых культур, крупяных продуктов, плодо-овощной продукции и виноградарства / Лакеу Мелку Йемиямер – Краснодар, 2001 – 175 с.
References: 1. Hrabovska, O. Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features, Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Veronika Moiseeva, Volodymyr Miroshnyk, Ukrainian Food Journal, 2015, V. 4, I. 1, r.7-13. –ISSN 2313-5891 (Online). ISSN 2304-974X (Print)., 306.
2. Donchenko, L.V., Firsov H.H. Pektin: osnovnye svoistva, proizvodstvo i primenenie, M., DeLi print, 2007, 276 p.
3. Lakeu M.I. Razrabotka tekhnolohii kombinirovannykh pektinov iz rastitelnoho syria Efiopii. k.t.n., 05.18.01 – Tekhnolohiia obrabotki, khraneniia i pererabotki zlakovykh, bobovykh kultur, krupianykh produktov, plodo-ovoshchnoi produktsii i vinohradarstva, Lakeu Melku Iemiiamer – Krasnodar, 2001 – 175 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.