Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11119

Назва: Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша
Інші назви: Transglutaminase in chicken surimi technology
Автори: Maievska, T. N.
Peshuk, L. V.
Lysenko, I. S.
Маевская, Т. Н.
Пешук, Л. В.
Лысенко, И. С.
Приналежність: Национальный университет биоресурсов и природопользования Украины
Национальный университет пищевых технологий, Украина
Бібліографічний опис: Маевская Т. Н. Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша / Т. Н. Маевская, Л. В. Пешук, И. С. Лысенко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 147-148. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Maievska T. N., Peshuk L. V., Lysenko I. S. (2015) Transhlutaminaza v tekhnolohii promytoho kurinoho farsha [Transglutaminase in chicken surimi technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 147-148 [in Russian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2015
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
УДК: 637.54
Діапазон сторінок: 147-148
Початкова сторінка: 147
Кінцева сторінка: 148
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11119
Власник авторського права: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Перелік літератури: 1. Kieliszek M. Microbial transglutaminase and its application in the food industry. A review / M. Kieliszek, A. Misiewicz //Folia microbiologica. – 2014. – Vol. 59, Is. 3. – Р.241−250.
2. Effect of enzymatic modification on chicken surimi / Stangierski J., Rezler R., Baranowska H. M. [et al.] // Czech Journal of Food Sciences. – 2012. – Vol. 30, Is. 5. – Р. 404-411.
3. ГОСТ 30469 – 95 Мясопродукты. Методы определения пенетрации конусом и игольчатым индентором. – К.:Госстандарт Украины, 2001. – с.12.
4. Пирогов А.Н. Инженерная реология : уч. пособие / А.Н. Пирогов, Д.В. Доня. – Кемерово : КТИПП, 2004. – С. 74.
5. Cortez-Vega W. R. Nutritional quality evaluation of surimi and kamaboko obtained from mechanically separated chicken meat / Cortez-Vega W. R., Pizato S., Prentice C. // Nutrition & Food Science. – 2014. – Vol. 44, Is. 6. – Р. 483-491.
References: 1. Kieliszek M. Microbial transglutaminase and its application in the food industry. A review, M. Kieliszek, A. Misiewicz //Folia microbiologica, 2014, Vol. 59, Is. 3, R.241−250.
2. Effect of enzymatic modification on chicken surimi, Stangierski J., Rezler R., Baranowska H. M. [et al.], Czech Journal of Food Sciences, 2012, Vol. 30, Is. 5, R. 404-411.
3. HOST 30469 – 95 Miasoprodukty. Metody opredeleniia penetratsii konusom i iholchatym indentorom, K.:Hosstandart Ukrainy, 2001, P.12.
4. Pirohov A.N. Inzhenernaia reolohiia : uch. posobie, A.N. Pirohov, D.V. Donia, Kemerovo : KTIPP, 2004, P. 74.
5. Cortez-Vega W. R. Nutritional quality evaluation of surimi and kamaboko obtained from mechanically separated chicken meat, Cortez-Vega W. R., Pizato S., Prentice C., Nutrition & Food Science, 2014, Vol. 44, Is. 6, R. 483-491.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.