Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10673

Назва: Аналіз процесу замішування чинники впливу на ефективність
Автори: Стадник, І.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Стадник І. Аналіз процесу замішування чинники впливу на ефективність / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 198. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Stadnyk I. (2011) Analiz protsesu zamishuvannia chynnyky vplyvu na efektyvnist. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 198 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 14-гру-2011
Дата внесення: 17-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
УДК: 664.653.1
Діапазон сторінок: 198
Початкова сторінка: 198
Кінцева сторінка: 198
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10673
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.