Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10028

Назва: Удосконалення технології виробництва повидла
Автори: Шевчук, О.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Шевчук О. Удосконалення технології виробництва повидла / Шевчук О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 273. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Shevchuk O. (2013) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva povydla. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 273 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Конференція/захід: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2013
Дата внесення: 16-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
УДК: 664.853.55
Діапазон сторінок: 273
Початкова сторінка: 273
Кінцева сторінка: 273
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10028
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.