Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10022

Název: Актуальні аспекти удосконаленя технології виробництва варення з ягід полуниці
Autoři: Хоркун, У.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Хоркун У. Актуальні аспекти удосконаленя технології виробництва варення з ягід полуниці / Хоркун У. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 270. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Khorkun U. (2013) Aktualni aspekty udoskonalenia tekhnolohii vyrobnytstva varennia z yahid polunytsi. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 270 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
Datum vydání: 25-dub-2013
Date of entry: 16-úno-2016
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 664.85.55
Page range: 270
Start page: 270
End page: 270
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10022
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.