Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant enterprises

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesisчер-20228-вер-2022“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Master Thesisгру-202329-гру-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Bachelor Thesisчер-202216-вер-2022“Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус”Гошко, Арсен Юрійович
Master Thesisгру-20232-січ-2024Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana