Visar Nyckelord quality

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 10 av 101 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Articlejul-202019-feb-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article20108-jun-2010Kонструкторсько-технологічне забезпечення підвищення якості лап тришарошкових бурових доліт на усіх етапах їхнього створенняПетрина, Ю.; Яким, Р.; Пасинович, Т.; Petryna, Yu.; Yakym, R.; Pasynovych, T.
Master Thesis20-dec-20202-jan-2021Trends of enterprise quality management system improvement based on innovations (LLC “Сorporation VATRA” as a case study)Ekayawhe, Djoshua Oghenegare
Bachelor Thesisjun-20248-sep-2024Аналіз методів зниження транспортного навантаження на вулично-дорожній мережіГаврилишин, Мирослав Володимирович; Gavrylyshyn, Myroslav
Article201227-maj-2013Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в УкраїніКозак, Олена; Kozak, Olena
Conference Abstract20-jun-201915-jul-2019Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої формиЛуцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo
Conference Abstract23-apr-20204-jun-2020Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментівРоманів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S.
Article22-maj-202017-sep-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Article22-dec-202010-feb-2021Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменюКузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia
Conference Abstract23-apr-20204-jun-2020Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринкуХатамов, Б.; Khatamov, B. O.