Перегляд зібрання за групою - Теми incentives

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article30-кві-201527-тра-2015Efficient use of data resources using the example of meetings and events industry management in PolandCeluch, Krzysztof
Article202121-гру-2022RURAL DEVELOPMENT IN THE EUROPEAN UNION THROUGH TOURISM POTENTIALФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Ткач, Уляна
Article24-лис-20152-гру-2015Аналіз впливу елементів фінансової системи України на об’єкти інноваційної діяльностіФедишин, Ірина Богданівна; Полянчич, Тетяна; Пилип'юк, Ярина; Fedyshyn, Iryna; Poljanchych, Tetjana; Pylypyuk, Yaryna; Федишин, Ирина Богдановна; Полянчич, Татьяна; Пилипюк, Ярина
Master Thesis20-гру-202120-гру-2021Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A.
Article24-кві-20146-бер-2016Дослідження економічно-організаційних методів стимулювання росту виробництва на підприємствіКрушельницький, Р.; Krushelnytskyi, R.
Article22-чер-202127-сер-2021Застосування зарубіжних методів мотивації праці на українських підприємствахДолгальова, Олена Вячеславівна; Ремесник, Тетяна Сергіївна; Dolgalova, Olena; Remesnik, Tetiana
Bachelor Thesis1-лип-20241-лип-2024Удосконалення системи мотивації персоналу в організації, на прикладі ТОВ «ОСП Корпорація ВАТРА»Костюк, Ірина Олегівна; Kostiuk, Iryna
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Упровадження сучасних мотиваційних механізмів управління готельно-ресторанним господарством (на прикладі бару «Мамонт»)Дарчич, Ольга Сергіївна; Darchych, Olha
Bachelor Thesisчер-202216-вер-2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana