Перегляд зібрання за групою - Теми incentives
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 30-кві-2015 | 27-тра-2015 | Efficient use of data resources using the example of meetings and events industry management in Poland | Celuch, Krzysztof |
Article | 2021 | 21-гру-2022 | RURAL DEVELOPMENT IN THE EUROPEAN UNION THROUGH TOURISM POTENTIAL | Федишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Ткач, Уляна |
Article | 24-лис-2015 | 2-гру-2015 | Аналіз впливу елементів фінансової системи України на об’єкти інноваційної діяльності | Федишин, Ірина Богданівна; Полянчич, Тетяна; Пилип'юк, Ярина; Fedyshyn, Iryna; Poljanchych, Tetjana; Pylypyuk, Yaryna; Федишин, Ирина Богдановна; Полянчич, Татьяна; Пилипюк, Ярина |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 20-гру-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Article | 24-кві-2014 | 6-бер-2016 | Дослідження економічно-організаційних методів стимулювання росту виробництва на підприємстві | Крушельницький, Р.; Krushelnytskyi, R. |
Article | 22-чер-2021 | 27-сер-2021 | Застосування зарубіжних методів мотивації праці на українських підприємствах | Долгальова, Олена Вячеславівна; Ремесник, Тетяна Сергіївна; Dolgalova, Olena; Remesnik, Tetiana |
Bachelor Thesis | 1-лип-2024 | 1-лип-2024 | Удосконалення системи мотивації персоналу в організації, на прикладі ТОВ «ОСП Корпорація ВАТРА» | Костюк, Ірина Олегівна; Kostiuk, Iryna |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 4-лип-2024 | Упровадження сучасних мотиваційних механізмів управління готельно-ресторанним господарством (на прикладі бару «Мамонт») | Дарчич, Ольга Сергіївна; Darchych, Olha |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 16-вер-2022 | “Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен” | Кіпибіда, Людмила Олегівна |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 27-січ-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |