Browsing by Subject 637.024

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 17
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article29-Oct-201422-Jan-2016Аналіз напрямків розвитку технологій фасування газованих напоївСагайдак, О.; Sagaydak, O.
Conference Abstract26-Apr-201830-May-2018Аналіз способів та обладнання для виробництва вершкового маслаЯнош, А.; Yanosh, A.
Conference Abstract26-Apr-201830-May-2018Аналіз сучасного обладнання для процесу гомогенізаціїКостів, Х.; Kostiv, K.
Master ThesisDec-201920-Jan-2020Білик Т.В. Удосконалення конструкції робочих органів тістомісильної машини Г4-МТМ-330-01 з їх дослідженням в процесі замішування тістаБілик, Тарас Васильович
Article29-Oct-201422-Jan-2016Вимоги до пресування сирівКалим, Н.; Kalym, N.
Article12-Dec-201330-Oct-2014Вплив числа обертів ротора на витрати потужності у роторно-вихровому емульсорі при механічній обробці сиркових масШинкарик, М.М.; Ворощук, В.Я.; Shynkaryk, М.М.; Voroshchuk, V.Y.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Article8-Oct-201521-Dec-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article19-May-201521-Jan-2016Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорахШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Article23-Apr-201526-Feb-2016Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сируКалим, Н.; Kalym, N.