Перегляд зібрання за групою - Теми 636.2

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 12
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article14-гру-201117-лют-2016Бад – необхідний компонент сучасного харчуванняНазарко, І.
Article20-лис-201315-бер-2017Безпечність використання харчових барвниківНазарко, І.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичиниВудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A.
Article17-кві-200815-бер-2016Генетично модифіковані продуктиКривенька, М.
Article18-кві-200721-бер-2016За біопаливом майбутнєОлійник, М.
Conference Abstract29-бер-201816-лис-2018Методика впровадження промислових роботів на робочих місцях на промислових підприємствахКуліковський, Віктор; Ткачук, В. О.; Kulikovskyy, Victor; Tkachuk, V. O.
Article23-кві-200915-бер-2016Проблеми виробництва екологічно чистої їжіЯрема, Л. А.
Article19-гру-201915-тра-2020Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та цінаКопитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr
Article18-кві-200721-бер-2016Роздільне харчуванняЯрема, Л.
Article23-кві-200915-бер-2016Сучасні методи боротьби з усушкоюЛадан, І.