Перегляд зібрання за групою - Теми управлінська діяльність
Результати від 1 до 10 із 15
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Master Thesis | 21-гру-2021 | 23-гру-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, N. |
Master Thesis | 21-гру-2020 | 27-гру-2020 | Дослідження управлінської діяльності підприємства в умовах кризи, на прикладі ДП "Тернопільстандартметрологія" | Сухий, Назар Петрович; Sukhyi, N. P. |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”) | Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna |
Methodical recommendations | 2017 | 4-гру-2017 | Зошит-практикум з курсу "Психологія управління" | Гірняк, Галина Степанівна |
Proceedings Book | гру-2022 | 7-гру-2022 | Комунікативна культура як складова процесу бізнескомунікацій. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління: Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 10 листопада 2022) | Химич, Ірина Григорівна; Кужда, Тетяна Іванівна; Химич, Олена Ігорівна |
Article | тра-2013 | 27-тра-2013 | Менеджмент освітніх інновацій: Сутність та особливості впровадження | Литвин, Любов Мирославівна; Литвин, Любовь Мирославовна; Lytvyn, Lubov Myroslavivna; Горбатюк, Роман Михайлович; Горбатюк, Роман Михайлович; Horbatiuk, Roman Mykhaylovych |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 8-лип-2024 | Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”) | Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 25-гру-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Організаційно-розпорядча документація як засіб реалізації функцій управління | Оверко, Н.; Ткач, Л. М.; Overko, N.; Tkach, L. |