Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанна індустрія
Результати від 1 до 9 із 9
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 20-гру-2021 | 20-гру-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Article | 14-кві-2020 | 17-вер-2020 | Державне та приватне партнерство в умовах об’єднаних територіальних громад (організація розвитку інфраструктури та сервісного обслуговування) | Кузь, Тетяна Іванівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина; Kuz, Tetiana; Maliuta, Liudmyla; Ostrovska, Galyna |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 16-вер-2022 | “Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен” | Кіпибіда, Людмила Олегівна |
Bachelor Thesis | гру-2023 | 25-січ-2024 | Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 27-січ-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 6-вер-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |
Article | 24-кві-2023 | 6-чер-2023 | Інформаційні технології як засіб модернізації туроперейтингу й інноваційного розвитку готельно-ресторанної справи | Гуменюк, Володимир; Казюка, Наталія; Шекета, Євгенія; Семирга, Людмила; Humeniuk, Volodymyr; Kaziuka, Nataliia; Sheketa, Yevheniia; Semyrga, Liudmyla |