Browsing by Subject 664.681
Showing results 1 to 5 of 5
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 10-Okt-2019 | 15-Nov-2019 | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина |
Conference Abstract | 10-Okt-2019 | 15-Nov-2019 | The quality of flour obtained in the production of cereals | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна |
Article | 25-Nov-2015 | 18-Feb-2016 | Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості | Мандзин, Ірина Василівна; Машлій, Галина Богданівна; Mandzyn, I. V.; Mashliy, G. B. |
Article | 19-Nov-2014 | 1-Feb-2016 | Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом | Григоренко, І. А.; Лазоренко, Н. П.; Grigorenko, I. A.; Lazorenko, N. P. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Des-2015 | Семена льна: новый способ применения в мучных изделиях | Novozhilova, Elena; Bukach, Svetlana; Новожилова, Елена; Букач, Светлана |