Перегляд зібрання за групою - Теми 637.5
Результати від 1 до 10 із 12
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 6-жов-2011 | 27-бер-2017 | Management of innovation at the enterprises | Klimova, J. E.; Astroyskaya, C. N.; Климова, Ю. Е.; Астровская, К. Н. |
Conference Abstract | 29-вер-2022 | 25-жов-2022 | Вплив форми передувних баків на транспортування м’ясних продуктів | Беседа, С. Д.; Литовченко, І. М.; Beseda, S. D.; Lytovchenko, I. M. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Дослідження процесу тепломасообміну при термічній обробці ковбасних виробів | Грушко, О.; Grushko, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | Balotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина |
Article | 6-жов-2011 | 27-бер-2017 | Основные принципы оценки конкурентоспособности продукции | Efimenko, A. G.; Panteleeva, I. I.; Ефименко, А. Г.; Пантелеева, И. И. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Особливості вакуумних ковбасних шприців | Конюкевич, В. В.; Koniukevych, V. V. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Особливсті експлуатаціі технологічного обладнання м'ясопереробних виробництв | Височан, В.; Vysochan, V. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Очистка стічних вод м’ясопереробної галузі | Шмагло, І.; Shmahlo, І. |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Перспективні види упаковки м’яса і напівфабрикатів | Базар, О. |
Article | 19-гру-2019 | 15-тра-2020 | Ринок м’яса великої рогатої худоби: виробництво та ціна | Копитець, Наталія Григорівна; Волошин, Володимир Миколайович; Kopytets, Nataliia; Voloshyn, Volodymyr |