Перегляд зібрання за групою - Теми 637.024
Результати від 1 до 10 із 19
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 25-січ-2023 | 4-лип-2023 | Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production | Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Кравець, Олег Ігорович; Крупа, Ольга Миколаївна; Зварич, Наталя Миколаївна; Shynkaryk, Mariia; Voroshchuk, Viktor; Kravets, Oleh; Krupa, Olha; Zvarych, Natalia |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Аналіз напрямків розвитку технологій фасування газованих напоїв | Сагайдак, О.; Sagaydak, O. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Аналіз способів та обладнання для виробництва вершкового масла | Янош, А.; Yanosh, A. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Аналіз сучасного обладнання для процесу гомогенізації | Костів, Х.; Kostiv, K. |
Master Thesis | гру-2019 | 20-січ-2020 | Білик Т.В. Удосконалення конструкції робочих органів тістомісильної машини Г4-МТМ-330-01 з їх дослідженням в процесі замішування тіста | Білик, Тарас Васильович |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Вимоги до пресування сирів | Калим, Н.; Kalym, N. |
Article | 12-гру-2013 | 30-жов-2014 | Вплив числа обертів ротора на витрати потужності у роторно-вихровому емульсорі при механічній обробці сиркових мас | Шинкарик, М.М.; Ворощук, В.Я.; Shynkaryk, М.М.; Voroshchuk, V.Y. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора | Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах | Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor |