Перегляд зібрання за групою - Теми 006.83
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | Бендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними | Костючок, Н. В.; Бессараб, О. С.; Kostyuchok, N. V.; Bessarab, O. S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком | Сукманов, В. О.; Ліхоліп, І. А.; Sukmanov, V. O.; Likholip, I. A. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Обґрунтування системи управління машинобудівними підприємствами при створенні наукомісткої продукції в умовах ринкових відносин | Борко, В. О.; Зенкін, А. С.; Borko, V. O.; Zenkin, A. S. |