Browsing by Subject якість

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 11 of 113 < previous   next >
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Article20108-de -2010Kонструкторсько-технологічне забезпечення підвищення якості лап тришарошкових бурових доліт на усіх етапах їхнього створенняПетрина, Ю.; Яким, Р.; Пасинович, Т.; Petryna, Yu.; Yakym, R.; Pasynovych, T.
Bachelor Thesisde -20248-de -2024Аналіз методів зниження транспортного навантаження на вулично-дорожній мережіГаврилишин, Мирослав Володимирович; Gavrylyshyn, Myroslav
Article201227-de -2013Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в УкраїніКозак, Олена; Kozak, Olena
Conference Abstract20-de -201915-de -2019Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої формиЛуцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo
Conference Abstract23-d’a-20204-de -2020Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментівРоманів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S.
Article22-de -202017-de -2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Article22-de -202010-de -2021Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменюКузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia
Conference Abstract23-d’a-20204-de -2020Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринкуХатамов, Б.; Khatamov, B. O.
Master Thesis202126-de -2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Thesis201530-de -2017Дослідження методів та засобів комунікації вимог на етап тестування програмного забезпеченняГаврилюк, Ірина Вікторівна; Gavrilyuk, Irina Viktorovna