Перегляд зібрання за групою - Теми хліб

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 2 до 11 із 34 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Борошняні вироби у світовій історіїГруб’як, Л.; Hrubiak, L.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробівТонкевич, Т.; Tonkevych, T.
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузіМихайлюк, С.; Mykhailiuk, S.
Master Thesisгру-202317-січ-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202128-гру-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis20227-січ-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesisгру-202317-січ-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Learning Object201516-вер-2016Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Master Thesisгру-202320-січ-2024Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HBДрук, Тарас Павлович; Druk, T.P.
Master Thesisгру-20214-січ-2022Обгрунтування тривалості попередньої випічки хлібобулочних виробів при двоетапному процесіРутковський, Михайло Романович