Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Теми хліб
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 2 до 11 із 34
< назад
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
27-кві-2023
10-чер-2023
Борошняні вироби у світовій історії
Груб’як, Л.
;
Hrubiak, L.
Conference Abstract
28-кві-2021
12-гру-2021
Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів
Тонкевич, Т.
;
Tonkevych, T.
Conference Abstract
27-кві-2023
10-чер-2023
Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі
Михайлюк, С.
;
Mykhailiuk, S.
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2022
7-січ-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Свента, Наталія Миколаївна
;
Sventa, Nataliia
Learning Object
2015
16-вер-2016
Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Карпик, Галина Вікторівна
Master Thesis
гру-2023
20-січ-2024
Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB
Друк, Тарас Павлович
;
Druk, T.P.
Master Thesis
гру-2021
4-січ-2022
Обгрунтування тривалості попередньої випічки хлібобулочних виробів при двоетапному процесі
Рутковський, Михайло Романович