Visar Nyckelord ковбасні вироби
Visar 1 till 3 av 3 poster
Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
---|---|---|---|---|
Article | 5-sep-2023 | 26-okt-2023 | Дослідження роботи вовчка при різних видах подрібнення м’яса | Довбуш, Тарас Анатолійович; Хомик, Надія Ігорівна; Довбуш, А.; Dovbush, T.; Khomyk, N.; Dovbush, A. |
Book | okt-2013 | 26-apr-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Master Thesis | 21-dec-2022 | 23-dec-2022 | Обґрунтування параметрів обладнання індивідуального підприємства для виготовлення ковбасних виробів | Борис, Ірина Ігорівна; Borys, Iryna |