Результати від 8 до 27 із 177
< назад
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Адаптація запозичених слів у сучасній українській мові | Мацюк, А.; Matsiuk, A. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Актуальні питання безпеки життєдіяльності | Мацюк, А.; Matsyh, A. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Актуальність чат-боту у сфері бізнесу | Мушинська, Г.; Mushynska, H. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Алгоритм дослідження процесу фрезерування поверхонь | Ібрагім Мохамед Адель Мохамед Абдельазізст; Ibrahim Mohamed Adele Mohamed Abdelazizst |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва | Корнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз причин виникненняавтоколивань при механічній обробці різанням | Кавунова, Д.; Kavunova, D. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз причин зниження продуктивності протруювача | Дідух, Я.; Didukh, Ya. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз протоколу OSPF | Шевченко, Н.; Горбуляк, Ю.; Маєвський, Т.; Shevchenko, N.; Horbulyak, YU.; Mayevsʹkyy, T. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз результатів досліджень характеристик промислових роботів | Черевик, Р.; Cherevyk, R. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів | Троян, К.; Troyan, K. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз характеру закручування стружки в процесі розточування навитих заготовок | Кришталович, Я.; Krishtalovich, Ya. M. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аспекти антикризового фінансового управління підприємством | Дробняк, І.; Drobnyak, I. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аутентифікація користувачів на основі відбитків пальців | Пясецький, В.; Маєвський, Т.; Piasetskyi, V.; Maievskyi, T. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Ацидофільний напій зі стевією та гарбузом | Свистун, О.; Svystun, O. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю | Албанська, І.; Albanska, I. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Будова і принцип роботи муфти з еластичними вставками | Котик, Б.; Kotyk, B. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Біометричні засоби аутентифікації користувачів | Пясецький, В.; Маєвський, Т.; Piasetskyi, V.; Maievskyi, T. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Вибір комунікаційних технологій для інтелектуальних програм міста | Павлюс, В.; Мацюк, А.; Слободян, П.; Яскілка, О.; Pavlius, V.; Matsiuk, A.; Slobodian, P.; Yaskilka, O. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів | Тонкевич, Т.; Tonkevych, T. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Видавнича сторінка | - |