Перегляд зібрання за групою - Автори Юкало, В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article29-жов-201422-січ-2016Визначення концентрації панкреатину для виділення казофосфопептидівЮкало, В.; Сторож, Л.; Штокало, М.; Шафранська, Т.; Кушнірук, Н.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Shtokalo, M.; Shafrans’ka, T.; Kushniruk, N.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.
Article27-жов-201017-лют-2016Диск-електрофорез казеїну в градієнтному геліЮкало, В.; Сторож, Л.; Галич, Ю.
Article8-жов-201521-гру-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Article5-гру-201211-лют-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article5-гру-201211-лют-2016Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатівВареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В.
Article14-тра-200824-тра-2016Фосфопептиди αS-казеїнів коров’ячого молокаЮкало, В.; Сторож, Л.; Кушнірук, Н.
Article8-жов-201521-гру-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.
Article14-гру-201117-лют-2016Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50Юкало, В.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна