Перегляд зібрання за групою - Автори Лялик, Анастасія Тарасівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості УкраїниЛялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S.
Article8-жов-201521-гру-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Article8-жов-201521-гру-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.
Article25-лис-201518-лют-2016Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататомЛялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інновації у приготування стравЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.