Перегляд зібрання за групою - Автори Закалов, О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 12 із 12
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article14-тра-200824-тра-2016Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної діїЗакалов, О.; Мазяк, З.; Бортник, А.
Article14-гру-201117-лют-2016Довговічність робочих органів кутераЗакалов, О.; Бортник, А.
Article27-жов-201020-лют-2016Довговічність робочих органів кутераЗакалов, О.; Бортник, А.
Article1-лип-200814-вер-2018Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnyk, A.
Article14-гру-201117-лют-2016Загальні положення виконання креслення деталейЗакалов, О.; Пшоняк, П.; Плескун, М.
Article14-гру-201117-лют-2016Класифікація підприємств харчової промисловості за видом транспортних зв’язків і зовнішніми вантажними потокамиЗакалов, О.
Article5-гру-201211-лют-2016Ножова головка кутера з можливістю подачі льодяної води у зону різанняЗакалов, О.; Бортник, А.
Article28-гру-200427-сер-2020Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnik, A.
Article27-жов-201020-лют-2016Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article14-гру-201117-лют-2016Практичні аспекти роботи вакуум апаратів цукрових заводівЗакалов, О.; Стецько, Т.
Article5-гру-201211-лют-2016Структурна пристосовність матеріалів при терті і підвищення надійності машинЗакалов, О.
Article14-тра-200824-тра-2016Числові критерії працездатності матеріалів в парах тертяЗакалов, О.; Закалов, І.