Lehitse Autor Дудкін, Павло

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 6 6 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Articlejuu-20232-aug-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
Articlenov-20212-okt-2022Вплив пандемії COVID-19 на розвиток туризму в Україні: проблеми та шляхи їх вирішенняШерстюк, Роман; Владимир, Ольга; Дудкін, Павло; Дудкіна, Олена; Sherstiuk, Roman; Vladymyr, Olha; Dudkin, Pavlo; Dudkina, Olena
Articlejuu-202019-vee-2021Логістична та інфраструктурна складові дестинацій в індустрії гостинностіДудкін, Павло; Дудкіна, Олена; Дудкин, Павел; Дудкина, Елена; Dudkin, Pavlo; Dudkina, Olena
Methodical recommendationssep-201821-apr-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Methodical recommendations201811-vee-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Article1-det-201713-det-2017Реалізація Smart ідей: управлінські та інфраструктурні аспектиДудкін, Павло; Дудкіна, Олена