Перегляд зібрання за групою - Приналежності Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 21 до 25 із 25 < назад 
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейногоДобровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga
Article8-жов-201521-гру-2015Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировиниГринченко, Наталя Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Grinchenko, Natalia; Kamsulina, Natalia
Article17-лис-201624-бер-2017Теоретичні аспекти впливу іонотропного гелеутворення на показники якості сиру кисломолочногоПивоваров, Є. П.; Городнича, А. В.; Кондратюк, Н. В.; Pyvovarov, Y. P.; Gorodnichaya, A. V.; Kondratjuk, N. V.
Article19-тра-201521-січ-2016Технологія цукатів з дикорослої сировиниАфукова, Наталя; Afukova, Natalia
Article8-жов-201521-гру-2015Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксомЄвлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida