Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44527
Назва: Організаційні та нормативні положення оптимізації судоустрою
Автори: Корецька, Вікторія Віталіївна
Бібліографічний опис: Корецька В. В. Організаційні та нормативні положення оптимізації судоустрою: автореф. дис. ... канд. юрид. наук: спец. 12.00.10 – Судоустрій; прокуратура та адвокатура; Заклад вищої освіти “Львівський університет бізнесу та права”. Львів, 2020. 20 с.
Дата публікації: 2020
Дата подання: 2020
Дата внесення: 23-лют-2024
Країна (код): UA
Короткий огляд (реферат): Дисертаційна робота за результатами проведеного наукового дослідження вирішила поставлені завдання щодо обґрунтування теоретико- правових, організаційних та нормативних положень оптимізації судоустрою. В роботі сформульовано теоретичні положення оптимізації та процесуальної економії, що спрямована на удосконалення законодавчої діяльності, теоретичних положень та практики реалізації чинного законодавства України. Новизна роботи включає до себе аналіз теоретичних положень організаційних та положень оптимізації та процесуальної економії судоустрою. В роботі сформульовано теоретичні положення оптимізації та процесуальної економії, що спрямована на удосконалення законодавчої діяльності, теоретичних положень та практики реалізації чинного законодавства України. В роботі розкрито процесуальні шляхи оптимізації. Запропоновано теоретичну модель економії проведення слідчих розшукових дій, яка включає до себе охорону, захист прав і свобод людини і громадянина; зміцнення законності.
Опис: Корецька Вікторія Віталіївна. Організаційні та нормативні положення оптимізації судоустрою: к.ю.н.: спец. 12.00.10 – Судоустрій; прокуратура та адвокатура: захищена 2020-12-04; Заклад вищої освіти “Львівський університет бізнесу та права”. – Реєстраційний номер: 0421U000007 (Національний репозитарій академічних текстів: https://nrat.ukrintei.ua/).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44527
Тип вмісту: Dissertation Abstract
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОРЕЦЬКА В. В._автореферат дисертації.pdf534,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.