Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44521
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи автоматизованого проектування складних об’єктів і систем» для студентів освітнього рівня магістр за спеціальністю 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"
Автори: Левицький, Віталій Васильович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра комп'ютерно-інтегрованих технологій
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи автоматизованого проектування складних об’єктів і систем» для студентів освітнього рівня магістр за спеціальністю 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка" / В.В. Левицький– Тернопіль: ТНТУ, 2023. – 31 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-лют-2024
Видавництво: Тернопіль, ТНТУ
Країна (код): UA
Теми: 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"
Кількість сторінок: 31
Короткий огляд (реферат): Лабораторні роботи з курсу «Основи автоматизованого проектування складних об’єктів і систем» для студентів освітнього рівня магістр за спеціальністю 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44521
Власник авторського права: © Левицький В.В., 2023
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
лаб. роб_ОАПСОіС_2023.pdfЛабораторні роботи796,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора