Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44246
Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Ідентифікація та моделювання технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форми здобуття освіти
Автори: Левицький, Віталій Васильович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра комп'ютерно-інтегрованих технологій
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Ідентифікація та моделювання технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форми здобуття освіти / уклад. В. В. Левицький. // ТНТУ. – 2023. – С. 18.
Дата публікації: сер-2023
Дата внесення: 3-лют-2024
Видавництво: Тернопіль, ТНТУ
Країна (код): UA
Кількість сторінок: 18
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни «Ідентифікація та моделювання технологічних об’єктів» розроблені відповідно до навчального плану та робочої програми дисципліни і призначені для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» підготовки освітнього рівня «бакалавр».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44246
Власник авторського права: © Левицький В.В., 2023
Перелік літератури: 1. Букетов А.В. Ідентифікація і моделювання технологічних об’єктів та систем. – Тернопіль: СМП «Тайп».- 2009.- 260с.
2. Романенко В.Д. Методи автоматизації прогресивних технологій .-К.: Вища школа, 1995.- 228с.
3. Таланчук П.М., Скрипник Ю.О., Дубровський В.О. Засоби вимірювання в автоматичних інформаційних і керуючих системах.-К.: Райдуга, 1994.-326с.
4. Любарецкий Г.Я., Слабоспицкий Р.П., Хаммурадов М.А., Абдушкіна Р.М. Математичне моделювання та експеримент. -К.: Вища школа, 1987.- 234с.
5. Мур Дж., Уэдерфорд Л., Лари Л. и др. Моделювання прийняття рішень з використанням Microsoft Excel. – Наука, 2004-.286с.
6. Стохастичне моделювання та прогнозування / Під ред. И. Г. Гранберга. - Фінанси и статистика, 1990. - 381 с.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка сам роб ІМТО_2023.pdfМетодичні вказівки928,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора