Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44215
Назва: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Комп’ютерні мережі». Модуль 2. Для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
Автори: Микитишин, Андрій Григорович
Голотенко, Олександр Сергійович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Комп’ютерні мережі». Модуль 2. Для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» /укл. А. Г. Микитишин, О. С. Голотенко. // ТНТУ. – 2023. – 49 с.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 29-січ-2024
Місце видання, проведення: Тернопіль
Діапазон сторінок: 49
Опис: Методичні вказівки призначені для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Комп'ютерні мережі» для студентів, які навчаються за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Викладені матеріали приведені з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, тем лабораторних занять, тестів, екзаменаційних питань, типової форми та вимог для комплексної перевірки знань з дисципліни.
Зміст: Лабораторна робота №8.1 Розподіл мережі IPv4 на підмережі 4 Лабораторна робота №8.2 Реалізація схеми адресації підмережі IPv6 10 Лабораторна робота №9.1 Використання команди ipconfig 12 Лабораторна робота №9.2 Використання команди ping 13 Лабораторна робота №9.3 Тестування мережної затримки за допомогою команд Ping і Traceroute 15 Лабораторна робота №10 Обмін даними TCP і UDP 20 Лабораторна робота №11.1 Налаштування служби DNS 27 Лабораторна робота №11.2 Відстеження DNS-перетворень 33 Лабораторна робота №12 Налаштування протоколу FTP 37 РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА 49
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44215
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Модуль 2.pdfМетодичні вказівки. Комп'ютерні мережі. Модуль 21,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора