Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44214
Назва: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Комп’ютерні мережі». Модуль 1. Для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
Автори: Микитишин, Андрій Григорович
Голотенко, Олександр Сергійович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Комп’ютерні мережі». Модуль 1. Для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» /укл. А. Г. Микитишин, О. С. Голотенко. // ТНТУ. – 2023. – 44 с.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 29-січ-2024
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Діапазон сторінок: 44
Опис: Методичні вказівки призначені для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Комп'ютерні мережі» для студентів, які навчаються за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Викладені матеріали приведені з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, тем лабораторних занять, тестів, екзаменаційних питань, типової форми та вимог для комплексної перевірки знань з дисципліни.
Зміст: Лабораторна робота №1.1 Дослідження мережевих стандартів 4 Лабораторна робота №1.2 Дослідження моделей TCP/IP і OSI 6 Лабораторна робота №2.1 Використання засобу PacketTracer для побудови мережі робочої групи 11 Лабораторна робота №2.2 Відстеження пакетів у мережі 13 Лабораторна робота №3 Обтискання кабелів скрученої пари дротів з дотриманням стандартів TIA/EIA 568 A/B. 15 Лабораторна робота №4 Використання Wireshark для перегляду мережевого трафіку 17 Лабораторна робота №5 Використання Wireshark для дослідження кадрів Ethernet 25 Лабораторна робота №6 Аналіз трафіку різних типів розсилки 32 Лабораторна робота №7.1 Перегляд інформації про дротові та бездротові NIC 35 Лабораторна робота №7.2 Під'єднання дротової і бездротової локальної мережі 40 РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44214
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Модуль 1.pdfМетодичні вказівки. Ком'пютерні мережі. Модуль 1951,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора