Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44043

Назва: Cтенд для дослідження характеристик гвинтового конвеєра-змішувача з обертовим кожухом
Автори: Гевко, Іван Богданович
Коваль, Сергій Олександрович
Дячун, Андрій Євгенович
Гевко, Богдан Романович
Стібайло, Олег Юрійович
Довбуш, Тарас Анатолійович
Довбуш, Анатолій Дмитрович
Дмитрів, Олена Романівна
Сокіл, Марія Богданівна
Брикса, Андрій Олегович
Бібліографічний опис: Cтенд для дослідження характеристик гвинтового конвеєра-змішувача з обертовим кожухом : пат. на корисну модель 154996 Україна / Гевко Іван Богданович,Коваль Сергій Олександрович, Дячун Андрій Євгенович, Гевко Богдан Романович, Стібайло Олег Юрійович, Довбуш Тарас Анатолійович, Довбуш Анатолій Дмитрович, Дмитрів Олена Романівна, Сокіл Марія Богданівна, Брикса Андрій Олегович (Україна). № u 2023 02289 ; заявл. 15.05.2023 ; опубл. 10.01.2024, Бюл.№ 2. 3 с. : іл.
№ патенту: 154996
Дата публікації: 24-січ-2024
Дата внесення: 24-січ-2024
Видавництво: ДП «Український інститут інтелектуальної власності»
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київ
Теми: конвеєр-змішувач
кожух
шнек
вал
B65G 33/08
Кількість сторінок: 3
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження характеристик гвинтового конвеєра-змішувача з обертовим кожухом виконано у вигляді вала з гвинтом, що розміщений в циліндричному кожусі з можливістю кругового провертання, верхню частину якого жорстко з'єднано з двигуном, який закріплено на нерухомій верхній частині циліндричного кожуха, де розташовано вивантажувальний патрубок і додатковий двигун, який приводить в обертання рухому нижню частину циліндричного кожуха, та регулювальної опори, закріпленої до нерухомої верхньої частини циліндричного кожуха. Вал з гвинтом та рухому частину циліндричного кожуха виконано секційними, де верхня секція рухомої частини циліндричного кожуха знаходиться у взаємодії з можливістю відносного осьового зміщення з нижньою секцією рухомої частини циліндричного кожуха, а нижня секція вала з гвинтом знаходиться у взаємодії з можливістю відносного осьового зміщення з верхньою секцією вала з гвинтом, верхню частину якого жорстко з'єднано з двигуном. Нижній кінець нижньої секції вала з гвинтом і нижній кінець нижньої секції рухомої частини циліндричного кожуха встановлено з можливістю колового обертання у завантажувальному бункері. Для фіксації досліджуваних характеристик стенд містить перший перетворювач частоти обертання двигуна і другий перетворювач частоти обертання додаткового двигуна, керування якими здійснюють з першого персонального комп'ютера та другого персонального комп'ютера.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44043
Тип вмісту: Patent
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf279,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Patent_COVER.png173,06 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.