Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравець, Олег-
dc.contributor.authorСтадницький, Микола Андрійович-
dc.date.accessioned2024-01-16T14:22:39Z-
dc.date.available2024-01-16T14:22:39Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.date.submitted2023-12-
dc.identifier.citationСтадницький М. А. Модернізація плунжерного блоку гомогенізатора для молока марки А1-ОГМ-2,5: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. А. Стадницький. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43598-
dc.descriptionРобота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. Кваліфікаційна робота присвячена підвищенню надійності роботи обладнання для гомогенізації молока.uk_UA
dc.description.abstractСтадницький Микола Андрійович. Модернізація плунжерного блоку гомогенізатора для молока марки А1-ОГМ-2,5. Робота виконана за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2023. Кваліфікаційна робота присвячена підвищенню надійності роботи обладнання для гомогенізації молока. Здійснено дослідження роботи плунжерного блоку гомогенізатора марки А1-ОГМ-2,5, на основі результатів яких побудовано характеристики клапанного гомогенізатора. Вивчено переміщення клапанів гомогенізатора. Запропоновано заходи із модернізації. Розроблено математичну модель процесу проходження продукту крізь зазор клапана.uk_UA
dc.description.tableofcontentsКваліфікаційна робота присвячена підвищенню надійності роботи обладнання для гомогенізації молока. Здійснено дослідження роботи плунжерного блоку гомогенізатора марки А1-ОГМ-2,5, на основі результатів яких побудовано характеристики клапанного гомогенізатора. Вивчено переміщення клапанів гомогенізатора. Запропоновано заходи із модернізації. Розроблено математичну модель процесу проходження продукту крізь зазор клапана.uk_UA
dc.format.extent77-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectплунжерний блокuk_UA
dc.subjectгомогенізаторuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectкавітаціяuk_UA
dc.titleМодернізація плунжерного блоку гомогенізатора для молока марки А1-ОГМ-2,5uk_UA
dc.title.alternativeModernization of the plunger block of the homogenizer for milk, model A1-OGM-2.5uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Стадницький М.А., 2023uk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с.uk_UA
dc.relation.references3. Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269.uk_UA
dc.relation.references4. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230.uk_UA
dc.relation.references6. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с.uk_UA
dc.relation.references7. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання / В.С.Стручок. — Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. — 156 с.uk_UA
dc.relation.references8. Мостенська Т. Г. Екологічні загрози при виробництві харчових продуктів // Екологічні проблеми. – 2015. № 3. – С.93-99.uk_UA
dc.relation.referencesen2. Shynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. – 2016. № 1. – P. 135-143.en
dc.relation.referencesen5. Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53.en
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стадницький_М.А._МОм-61.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора