Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43471
Назва: Стенд для дослідження характеристик підвіски автомобіля
Автори: Ляшук, Олег Леонтійович
Хорошун, Роман Васильович
Гевко, Іван Богданович
Гудь, Віктор Зіновійович
Левкович, Михайло Генадійович
Гевко, Богдан Романович
Матвіїшин, Анатолій Йосипович
Цьонь, Олег Петрович
Слободян, Любомир Михайлович
Навроцька, Тетяна Дем'янівна
Приналежність: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
Бібліографічний опис: Патент № 155001, Україна, МПК G01N17/00. Стенд для дослідження характеристик підвіски автомобіля / Ляшук О.Л.; Хорошун Р.В.; Гевко І.Б.; Гудь В.З.; Левкович М.Г.; Гевко Б.Р.; Матвіїшин А.Й.; Цьонь О.П.; Слободян Л.М.; Навроцька Т.Д. № u202302465; опубл. 10.01.2024, бюл. № 2/2024.
Дата публікації: 11-січ-2024
Дата внесення: 11-січ-2024
Країна (код): UA
Теми: Автомобіль, підвіска
Опис: Стенд для дослідження характеристик підвіски автомобіля виконано у вигляді рами, що містить механізм привода коліс, привідний барабан з перешкодою, навантажувальний механізм і кріпильні елементи. На рамі закріплено опору, електропривод з можливістю зміщення по вертикалі, на кронштейнах закріплено привідний барабан з перешкодою. В опорі закріплено балку, до якої кріплять підвіску автомобіля з колесом. Крім цього підвіску автомобіля з колесом також закріплено у нижньому важелі, який з можливістю вертикального зміщення закріплено в опорі. Регулювання параметрів підвіски автомобіля проводять навантажувальним механізмом і тиском компресора пневмокамери підвіски автомобіля. Для фіксації досліджуваних характеристик стенд містить перетворювач частоти, керування яким здійснюють з першого персонального комп'ютера, та акселерометр, візуалізація даних з якого відбувається у другому персональному комп'ютері. Датчики акселерометра закріплено у верхній та нижній частинах підвіски автомобіля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43471
Тип вмісту: Patent
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf196,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.