Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42877
Назва: Конспект лекцій з дисципліни «Елементи і пристрої автоматики та об’єктів управління» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форми навчання
Автори: Карташов, Віталій Вікторович
Станько, Андрій Андрійович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Карташов В. В. Конспект лекцій з дисципліни «Елементи і пристрої автоматики та об’єктів управління» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форми навчання / Укл.: В. В. Карташов, А. А. Станько. — ТНТУ, 2023. – 149 с.
Дата публікації: сер-2023
Дата подання: сер-2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Діапазон сторінок: 149
Опис: Конспект лекцій з дисципліни «Елементи і пристрої автоматики та об’єктів управління» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форми навчання розглянуто і схвалено на засіданні кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій
Зміст: ВСТУП…4 Розділ 1. Механіка…5 Розділ 2. Гідравліка …67 Розділ 3. Пневмоавтоматика ...107 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…148
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42877
Власник авторського права: © В. В. Карташов, А. А. Станько, 2023
References: 1. Методичні вказівки до лабораторної роботи № 1 "Дослідження пристрою для вимірювання різниці тисків газових середовищ" з курсу "Гідрогазодинаміка" / укл. : О.К. Шкодзінський , В.П. Пісьціо. - Тернопіль : ТНТУ, 2018. - 10 с.
2. Методичні вказівки до лабораторної роботи №2 "Дослідження місцевих гідравлічних опорів та пристроїв для вимірювання витрати рідини" з курсу "Гідрогазодинаміка" / укл. : О.К. Шкодзінський , В.П. Пісьціо. - Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2018. - 19 с.
3. Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 "Дослідження втрат енергії потоку у місцевих гідравлічних опорах та на тертя у трубопроводі" з курсу "Гідрогазодинаміка" / укл. : О.К. Шкодзінський , В.П. Пісьціо. - Тернопіль : ТНТУ, 2018 - 16 с.
4. Методичні вказівки до лабораторної роботи №6 "Моделювання нестаціонарного руху рідини та газу у середовищі FreeFem++" з курсу "Гідрогазодинаміка" / укл. : О.К. Шкодзінський , В.П. Пісьціо. - Тернопіль : ТНТУ, 2018. - 8 с.
5. Безвесільна О.М., Подчашинський Ю.О. Інформаційно-компютерні системи та технології. Наукові дослідження в галузі вимірювання механічних величин.: Підручник. – Житомир: ЖДТУ, 2007. – 320 с.
6. Безвесільна О.М. Елементи і пристрої автоматики та систем управління. Перетворюючі пристрої приладів та компютеризованих систем. Підручник. – Житомир: ЖДТУ, 2008. – 700 с.
7. 8. Ловейкін В. С. Мехатроніка: навч. посібник / В. С. Ловейкін, Ю. О. Ромасевич, Ю. В. Човнюк. – Київ : ЦП «Компринт», 2012. – 358 с.
9. 10. Попович М. Г. Електромеханічні системи автоматичного керування та електропривод / М. Г. Попович, О. Ю. Лозинський,В. Б. Клепіков. – Київ : Либідь, 2005. – 678 с.
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kartashov V. V._ Konspekt_ lektsiy_ 2023.pdf4,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора