Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42806

Titolo: Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів
Titoli alternativi: Preservation of fruit and berry semi-finished products
Autori: Фігуш, Петро
Назарко, Ірина Степанівна
Figush, Petro
Nazarko, Iryna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Фігуш П. Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів / Петро Фігуш, Ірина Назарко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 82. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Figush P., Nazarko I. (2023) Konservuvannia plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [Preservation of fruit and berry semi-finished products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 82 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 28-set-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Editore: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 82
Start page: 82
End page: 82
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42806
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. 400 с.
2. Войтко, Х., Кухтин, М. Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2021. С. 48.
References (International): 1. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006. 400 p.
2. Voitko, Kh., Kukhtyn, M. Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty", Ternopil: FOP Palianytsia V.A., 2021. P. 48.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.