Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42801

Назва: Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів
Інші назви: Hemp oil in the production of oil and fat products
Автори: Криськова, Л.
Лісовська, Т.
Пилипчук, О.
Lisovska, T.
Kryskova, L.
Pylypchuk, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Криськова Л. Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів / Л. Криськова, Т. Лісовська, О. Пилипчук // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 74–75. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Lisovska T., Kryskova L., Pylypchuk A. (2023) Konopliana oliia u vyrobnytstvi oliiezhyrovykh produktiv [Hemp oil in the production of oil and fat products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 74-75 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664.3
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 74-75
Початкова сторінка: 74
Кінцева сторінка: 75
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42801
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.0352.ua/news/1744102/konoplana-olia-cilusi-vlastivosti-i-korist-dla-zdorova
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%8F
http://ibc-uaas.at.ua/TEMP/ZBIRNIK/Zbirnik_4/21.pdf
http://hipzmag.com/tehnologii/rastenievodstvo/nasinnya-nenarkotichnih-konopel-perspektivna-biologichno-aktivna-sirovina-dlya-harchovoyi-promislovosti/
Перелік літератури: 1. Конопляна олія: цілющі властивості і користь для здоров'я [Електронний ресурс]. URL:https://www.0352.ua/news/1744102/konoplana-olia-cilusi-vlastivosti-i-korist-dla-zdorova (дата звернення 20.02.2020).
2. Ониськів В., Покотило О. Властивості та жирнокислотний склад нетрадиційних олій: Матеріали конференції ТНТУ [ім. І. Пулюя], (Тернопіль, 29 – 30 жовтня 2014 р.). – Тернопіль: ТНТУ, 2014. С. 171.
3.Конопляна олія [Електронний ресурс]. URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%8F ( дата звернення 14.02.2020).
4. Мохер Ю.В., Жуплатова Л.М., Дудукова С.В. Нормативна база оцінювання конопляної олії [Електронний ресурс]. URL: http://ibc-uaas.at.ua/TEMP/ZBIRNIK/Zbirnik_4/21.pdf (дата звернення 14.02.2020).
5.Насіння ненаркотичних конопель – перспективна біологічно активна сировина для харчової промисловості [Електронний ресурс]. URL:http://hipzmag.com/tehnologii/rastenievodstvo/nasinnya-nenarkotichnih-konopel-perspektivna-biologichno-aktivna-sirovina-dlya-harchovoyi-promislovosti/ (дата звернення 14.02.2020).
6. Сова Н.А. Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель: дис. … к.т.н.: 05.18.02, Херсон, 2019.
References: 1. Konopliana oliia: tsiliushchi vlastyvosti i koryst dlia zdorovia [Electronic resource]. URL:https://www.0352.ua/news/1744102/konoplana-olia-cilusi-vlastivosti-i-korist-dla-zdorova (Date of appeal 20.02.2020).
2. Onyskiv V., Pokotylo O. Vlastyvosti ta zhyrnokyslotnyi sklad netradytsiinykh olii: Materialy konferentsii TNTU [im. I. Puliuia], (Ternopil, 29 – 30 zhovtnia 2014 y.), Ternopil: TNTU, 2014. P. 171.
3.Konopliana oliia [Electronic resource]. URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%8F ( Date of appeal 14.02.2020).
4. Mokher Yu.V., Zhuplatova L.M., Dudukova S.V. Normatyvna baza otsiniuvannia konoplianoi olii [Electronic resource]. URL: http://ibc-uaas.at.ua/TEMP/ZBIRNIK/Zbirnik_4/21.pdf (Date of appeal 14.02.2020).
5.Nasinnia nenarkotychnykh konopel – perspektyvna biolohichno aktyvna syrovyna dlia kharchovoi promyslovosti [Electronic resource]. URL:http://hipzmag.com/tehnologii/rastenievodstvo/nasinnya-nenarkotichnih-konopel-perspektivna-biologichno-aktivna-sirovina-dlya-harchovoyi-promislovosti/ (Date of appeal 14.02.2020).
6. Sova N.A. Tekhnolohiia kompleksnoi pererobky nasinnia promyslovykh konopel: dys. … k.t.n., 05.18.02, Kherson, 2019.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.