Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784

Title: Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: Ginger in bakery production technology
Authors: Надюк, Р. О.
Кравченюк, Христина Юріївна
Лісовська, Тетяна Олегівна
Nadiuk, R.
Kravcheniuk, K.
Lisovska, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Надюк Р. О. Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів / Р. О. Надюк, Христина Юріївна Кравченюк, Тетяна Олегівна Лісовська // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Nadiuk R., Kravcheniuk K., Lisovska T. (2023) Imbyr v tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Ginger in bakery production technology]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 44 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 44
Start page: 44
End page: 44
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42784
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.