Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42771
Назва: | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном |
Інші назви: | Development of technology of soft cheese product with chickpea flour |
Автори: | Цісарик, О. Й. Сливка, І. М. Мусій, Л. Я. Tsisaryk, O. Y. Slyvka, I. M. Musiy, L. Y. |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Цісарик О. Й. Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка, Л. Я. Мусій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 26–28. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Tsisaryk O. Y., Slyvka I. M., Musiy L. Y. (2023) Rozroblennia tekhnolohii miakoho syrnoho produktu z nutovym boroshnom [Development of technology of soft cheese product with chickpea flour]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 26-28 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 613.2 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 26-28 |
Початкова сторінка: | 26 |
Кінцева сторінка: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42771 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Li Day, Julie A. Cakebread, Simon M. Loveday. Food proteins from animals and plants: Differences in the nutritional and functional properties. Trends in Food Science & Technology, Volume 119, 2022, Pages 428-442. 2. Gazzani D, Zamboni F, Spelta F, Ferrari P, Mattioli V, Cazzoletti L, Zanolin E, Tardivo S, Ferrari M. Vegetable but not animal protein intake is associated to a better physical performance: a study on a general population sample of adults. Food Nutr Res. 2019 Sep 19;63. 3. Alane Cangani Alves, Guilherme M. Tavares, Mixing animal and plant proteins: Is this a way to improve protein techno-functionalities? Food Hydrocolloids, V. 97, 2019, 105171 4. Woojeong Kim, Yong Wang, Cordelia Selomulya, Dairy and plant proteins as natural food emulsifiers, Trends in Food Science & Technology, Volume 105, 2020, Pages 261-272, 5. Чигвінцева О. П., Токар А. В. Харчова хімія: Навч. Посібник. Дніпропетровськ: «Принтхаус Римм», 2015. С. 32–77. 6. Grasso, Nadia, Lynch, Nicola L, Arendt, Elke K, & O'Mahony, James A. Chickpea protein ingredients: a review of composition, functionality and applications. 2022. Compr Rev Food Sci Food Saf, 21, 435–452. |
References: | 1. Li Day, Julie A. Cakebread, Simon M. Loveday. Food proteins from animals and plants: Differences in the nutritional and functional properties. Trends in Food Science & Technology, Volume 119, 2022, Pages 428-442. 2. Gazzani D, Zamboni F, Spelta F, Ferrari P, Mattioli V, Cazzoletti L, Zanolin E, Tardivo S, Ferrari M. Vegetable but not animal protein intake is associated to a better physical performance: a study on a general population sample of adults. Food Nutr Res. 2019 Sep 19;63. 3. Alane Cangani Alves, Guilherme M. Tavares, Mixing animal and plant proteins: Is this a way to improve protein techno-functionalities? Food Hydrocolloids, V. 97, 2019, 105171 4. Woojeong Kim, Yong Wang, Cordelia Selomulya, Dairy and plant proteins as natural food emulsifiers, Trends in Food Science & Technology, Volume 105, 2020, Pages 261-272, 5. Chyhvintseva O. P., Tokar A. V. Kharchova khimiia: Navch. Posibnyk. Dnipropetrovsk: "Pryntkhaus Rymm", 2015. P. 32–77. 6. Grasso, Nadia, Lynch, Nicola L, Arendt, Elke K, & O'Mahony, James A. Chickpea protein ingredients: a review of composition, functionality and applications. 2022. Compr Rev Food Sci Food Saf, 21, 435–452. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28.pdf | 725,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28.djvu | 43,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28__COVER.png | 444,97 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.